Top 5 Wednesday: Characters You'd Invite to Your New Year's Eve Party

December 28, 2016

Здравейте!
Остават само четири дни до Нова година, а с това въпросът за един милион долара "Къде ще си на Нова година?" отива на преден план. Ако не са ви задавали този въпрос, то вие човек ли сте.
По принцип досега с моите приятели винаги организирахме всичко в последния момент и дори сме пазарували часове преди магазините да затворят, но не и тази година. Имаме напредък!! И преди да продължа да си пиша мои си работи да се върна на официалната тема на поста, а тя този път е: "Герои, които би поканил на новогодишното тш парти?". Кой не иска да прекара тази вечер с любимите си герои, било от книга или филм. Щеше да стане наистина една голяма веселба. Не знам как ще се спра до точно пет, но ще избера само тези, които могат да се забавляват и ще направят празника още по-впечатляващ! Нека да започваме...

1. Мор от "Двор от Мъгла и Ярост".
Дива, непредсказуема и обича да се забавлява. Защо не?

2. Магнус Бейн от "Адски устройства" и "Реликвите на смъртните".
Не мисля, че е нужно каквото и да казвам за него и партитат му!!!

3. Ейдриън Ивашков от "Академия за вампири" и "Кръвни връзки".
Как ще пропусна да го спомена щом става дума за забавление пък и някой трябва да донесе неща за пиене, така че да.

4. Роуз Хатауей от "Академия за вампири".
С нея поне няма да се притеснявам, когато някой ме подразни да се оплача и тя да довърши.

5. Уил Херондейл от "Адски Устройства".
И от миналото дойде съм на 100% сигурна, че ще се впише идеално в днешните празненства, че дори ще е душата на партито.

И така, приятели, това са моите гости за тазгодишното парти. Какво? Мислите, че съм пропуснала някой ли? Хммм... Може би сте прави. Ако си помислихте, че Дориан ще е един от гостите и сте учудени, че не го видяхте той няма да е в списъка, защото ще е домакин на партито, така че той си е автоматично поканен. Изабел Лайтлууд също ще е на партито, но ще отговаря за организацията, гостите и т.н.
Мисля, че ще се получи едно запомнящо се парти, за което нямаше да имам търпение да идва ако беше истина, но пък съм изключително щастлива, че си имам приятелие в реалния живот, с които също вечерите остават незабравими!!!

А вие кои герои бихте поканили? :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Ще падне голям купон! Всеки един от героите е супер забавен, а комбинацията между тях ще е още по - интересна! Като се замислих и аз - Уил наистина би се вписал чудесно на днешните купони ;)

    ReplyDelete